Самуел Ето\'о си реже заплатата, за да играе в Манчестър Юнайтед

16:43
Самуел Ето\'о си реже заплатата, за да играе в Манчестър Юнайтед
Голмайсторът на Барселона Самуел Ето\'о е готов да прежали 25% от заплатата си, за да премине в Манчестър Юнайтед.

Още преди края на миналия сезон се заговори, че камерунецът може да напусне "Камп Ноу". До сега Манчестър Сити беше фаворит за подписа на нападателя, но сега "гражданите" ще трябва да се конкурират с градския си съперник.

Барселона е в напреднали преговори с Валенсия за Давид Вия, който ще бъде заместникът на Ето\'о. Агентът на играча Хосе Мария Месайес каза, че голмайсторът иска да остане на "Камп Ноу", но евентуална раздяла с "каталунците" също е много вероятна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

frauenarzt_46
06.07.2009 16:55

Sneijder_95 ти какво разбираш от футбол бе дете,сигурно не си бил роден когато Реал се изложиха така,както и сега ще го направят с "големите си звезди",не не казвам че няма да играят,но няма да е това което на много им се иска,а за Барса това че биха Манчестър,не означава нищо,спрямо Ман съм настроен положително -Валенсия,Оуен,евентуално Ето'о,които ще играят на MAX,най-вече Оуен,който има какво да показва за миналия сезон !!! *wink* *thumb_up*

TheVaskobg
06.07.2009 11:11

ACMilan22 на лице са успехите значи е правилно.Sneijder_95 много бързаш с изводите.То ще си покаже.

ACMilan22
06.07.2009 02:04

Аз несам фен нито на юнаитед,нито на барса,неоправдавам постапката на тевез наистина е лигаво при парвата конкуренция и да циври...Но искам да кажа и за фарги че понякога подходите му кам футболистите не са правилни,наистина в един отбор трябва да става това което каже трениора,но фаргиусан недовите подходи понякога са неправилни,както направи с Шмаихел неможе да махнеш може би един от наи-великите вратари заради неразбирателство...сащото правеше и анчелоти само че при него беше друго,тои пускаше любимците си което е тъпо!

Sneijder_95
06.07.2009 00:13

Yang_G e Прав че няма да играят и четеримата а за ето о той няма да мине ф манафчестър.Някои казват нз кой ще спира манчестър е как кой бе Барселона ако ги набара ще ги разбие ми Реал леле 5-0 ше ги бие.Мога да кажа само 1 неочаквайте много от манчестър през новия сезон *wink* *thumb_down*

paunQ
05.07.2009 22:52

Много филми гледате! Ето'о си остава в Барса, а това е поредната спекулация..

TigerJK
05.07.2009 22:13

CRonaldo_fen , никойе не го гони, но когато искат да преподпишат договор с него той ламти за някво стабилно увеличение на заплатата. А в Барса бюджета за заплати е твърда цифра.. за да увеличат заплатата на ето'о кво да намалят на другите ли.. извинявайте ама Ето'о е консуматор от който почти не зависи играта на отбора. Неговата роля може да се изпълнява от всеки един класен централен нападател било то Ибра, Вия, и някви от тоя ранг. Играта на барса я правят Иниеста, Шави, Меси, Анри донякъде, Дани Алвеш също помага. Естествено, че щом не иска да преподпише договор за сегашната си заплата или за някакво малко увеличение ще искат да го продадат отколкото да се махне за без пари догодина.

CRonaldo_fen
05.07.2009 20:45

И само още едно пояснение - Валенсия е крило или външен халф, но не и централен нападател. И за Yang_G и Notlike не е невъзможно да играят и 5-тимата, от САФ може да се очаква всичко.

CRonaldo_fen
05.07.2009 20:39

Честно казано жал ми е за Ето'о. През изминалия сезон той беше част от най-доборто нападение в Европа, а сега го гонят въпреки че той заяви няколко пъти, че иска да остане. За отбори като Барса и Реал думата лоялност явно не важи. Бих искал да видя Ето'о в Юнайтед. *wink* А колкото до Тевез, не съм по-нагъл и алчен човек. Не удобрявам коментарите на тези "фенове" на Юнайтед, който се застъпват за него *stop* Бих им казал следното, когато си фен на един отбор, ти си преди всичко фен на отбора, а след това на дадени играчи. Тевез постъпи като проститутка и очаква феновете на Юнайтед да не го мразят *sick* Дори се опитва да ги настрой срещу САФ, което според мен е голяма грешка.

Notlike
05.07.2009 19:53

Няма как. Първо - Ето`о, както и другите звезди, ще иска да играе. Второ - петима нападатели. Кой закога ще използва ? Трето - престанете с тъпите коментари, че едновременно на терена ще бъдат Берба, Руни, Ето`о, Оуен и Валенсия. И как ще стане? То Роналдо, Берба, Рууни и Тевез играха заедно не повече от 3 мача, общо около 90 минути..

Yang_G
05.07.2009 18:58

Тъпанарииииииии ! Как ще играят и петимата бе идиоти ? То и затова Тевес напусна .

Cris_7
05.07.2009 18:31

ОоО ако това стане , нападението ще е велико

lubo_krika
05.07.2009 18:27

villitu-невиждам защо трябва да мълчим,а и чети коментарите докрая.Агентът му казва,че той иска да остане в Барселона,но е много вероятно и да премине в Манчестър.Аз лично искам да остане,защото е много добър голмайстор и Барса няма да е същата без него.

koc3to0
05.07.2009 17:59

Дано Ето`о да отиде в Манчестър просто няма да има кой да ни спре *wink*
Berbo , Rooney , Owen , ETO`O pfff *devil*

villitu
05.07.2009 17:34

Е тва е *wink* Тук всички фенове на барселона трябва да замълчат *stop*
Той предпочита да взима по-малка заплата и да премине в клуба,който той наказа на финала в Рим!!!
И направо умирам от радост като се сетя за вида на атаката на Манчо *thumb_up*

rooneybg1
05.07.2009 17:31

ако Ето'о дойде направа ще стане страшно *devil* Рууни , Бербо , Оуен и Ето'о страшна атака